• 03/02/2023

  Wij werken continu aan het verbeteren van onze kwaliteit. Uit patiënttevredenheidsonderzoek geeft u ons gemiddeld een 8.24. Hartelijk dank daarvoor! Wilt u meedoen aan het meten van kwaliteit? Dan sturen wij u na een bezoek aan de praktijk een enquête over hoe u het hebt ervaren. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de doktersassistenten.

  lees verder
 • 03/11/2022

  NHG praktijkaccreditatie Wij zijn sinds september NHG-geaccrediteerd. De NHG-Praktijkaccreditering is het kwaliteitskeurmerk van het Nederlandse Huisartsen Genootschap. Dit keurmerk toont aan dat een praktijk voldoet aan de landelijk vastgestelde normen. Met dit keurmerk laat een huisartsenpraktijk zien dat zij kwaliteit  belangrijk vindt en dat zij blijvend en systematisch werkt aan verbetering. Hoe komt een praktijk [...]

  lees verder
 • 10/10/2022

  De griepprikavonden komen er weer aan. Deze zijn gepland op maandagavond 7 en 14 november a.s. Uitnodigingen volgen per post.

  lees verder
 • 07/07/2022

  Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen, zijn wij nog steeds niet 'open' als praktijk. Wel nemen we in telefonisch overleg een beperkt aantal patiënten aan.

  lees verder
 • 27/06/2022

  Vrijdag 1 juli, is het landelijke manifest huisartsenzorg op het Malieveld in Den Haag. De huisartsenzorg staat onder grote druk. De vraag naar huisartsenzorg groeit en de huisarts krijgt er steeds meer taken bij. Het aantal nieuwe huisartsen groeit niet mee. Dit gaat ten koste van de zorg voor patiënten. Daarom willen we nu een [...]

  lees verder
 • 28/04/2022

  Op dit moment hebben we geen vacatures.

  lees verder